Categorii
My Wishlist

Samsung Galaxy A40

Samsung Galaxy A40

Alege acum modelul tau preferat! Efectul fosforescent si design-urile pline de culoare sunt principalele motive care fac husele LUXO deosebite. Design-ul este prezent pe toata suprafata husei, inclusiv pe margini. Husele sunt realizate din material rezistent, ofera protectie si un plus de viata. Efectul fosforescent este vizibil in intuneric, fiind vizibil subiectul principal al husei intr-o lumina verde. Toate husele noastre sunt concepute pentru fiecare model in parte asadar este garantata o potrivire perfecta cu modelul de telefon ales. 

Husa Samsung Galaxy A40 LUXO TPU - Math Owl Husa Samsung Galaxy A40 LUXO TPU - Math Owl

Husa Samsung Galaxy A40 LUXO TPU - Math Owl

Husa Samsung Galaxy A40 LUXO TPU - Math Owl protejeaza telefonul impotriva socurilor, a zgarieturilor si a altor factori care ar putea dauna telefonului. Totodata, aceasta ofera un aspect placu..

50,00 lei Fără TVA: 50,00 lei

Husa Samsung Galaxy A40 LUXO TPU - Shiba Pattern Husa Samsung Galaxy A40 LUXO TPU - Shiba Pattern

Husa Samsung Galaxy A40 LUXO TPU - Shiba Pattern

Husa Samsung Galaxy A40 LUXO TPU - Shiba Pattern protejeaza telefonul impotriva socurilor, a zgarieturilor si a altor factori care ar putea dauna telefonului. Totodata, aceasta ofera un aspect ..

50,00 lei Fără TVA: 50,00 lei

Husa Samsung Galaxy A40 LUXO TPU - Summer Flowers Husa Samsung Galaxy A40 LUXO TPU - Summer Flowers

Husa Samsung Galaxy A40 LUXO TPU - Summer Flowers

Husa Samsung Galaxy A40 LUXO TPU - Summer Flowers protejeaza telefonul impotriva socurilor, a zgarieturilor si a altor factori care ar putea dauna telefonului. Totodata, aceasta ofera un aspect..

50,00 lei Fără TVA: 50,00 lei

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)